ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ: Δεν θα το ξεχάσω! Με πρόδωσαν δύο κοντινοί μου άνθρωποι

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για την προδοσία που βίωσε από δύο πολύ κοντινούς του ανθρώπους.

     «Η φιλία είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερός κι επειδή με έχουν προδώσει φίλοι μου και επειδή με έχουν λατρέψει. Μέσα στην καραντίνα αισθάνθηκα τη χειρότερη προδοσία από δύο ανθρώπους πολύ κοντινούς μου, που δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Βέβαια είπα ότι που είναι η δική μου ευθύνη; Πώς μπορώ εγώ να μην την ξαναπατήσω; Τι πρέπει να αλλάξω;», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

    Για την Μαρινέλλα, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Είναι ο μέντοράς μου. Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο παγκόσμιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη, για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την καριέρα, τη ζωή της. Είναι ένα μάθημα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η γενοκτονία των Αβορίγινων της Τασμανίας από τους Βρετανούς τον 19ο αιώνα

    Η Τασμανία είναι νησί νότια της Αυστραλίας, από την οποία απέχει...

    ΟΔΔΥ: Λιγότερα κατά πολύ τα αυτοκίνητα που έγιναν στάχτη – Η αυτοψία του Τελωνείου Πατρών

    Πολύ διαφορετική, από την αρχική εικόνα που υπήρξε και...

    Το πρωί της Δευτέρας 25 Αυγούστου δεν θα έχει νερό η μισή Πάτρα

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...