Η βιντεοσκόπηση 13χρονης έγινε με δέλεαρ 2.000 ευρώ στον δράστη από ανήλικη!

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος κατέγραψε τις ερωτικές τους στιγμές με την ανήλικη, με την οποία φέρεται να είχε σχέση, και στη συνέχεια ανέβασε το υλικό στο διαδίκτυο, ενώ κοινοποιήθηκε και σε μαθητές του σχολείου τους, στη Ρόδο.

    Εκείνο που σοκάρει είναι ότι  14χρονη φίλη του φέρεται ως το πρόσωπο που τον προέτρεψε  να προβεί σε βιντεοσκόπηση των προσωπικών του στιγμών με την 13χρονη με δέλεαρ το ποσό των 2.000 ευρώ, τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ.

    Η βιντεοσκόπηση της ερωτικής συνεύρεσης σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, με το αδίκημα να διαπιστώνεται στις 8 Μαρτίου και δύο ημέρες αργότερα δόθηκε η εισαγγελική παραγγελία από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

    Σημειώνεται ότι η 13χρονη έδωσε κατάθεση στις Αρχές παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ η προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ – Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Νέοι διάλογοι στελεχών και αγροτών στο φως

    Το φθινόπωρο του 2024 ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου...

    Ο Τραμπ δεν αποκλείει την απέλαση του Ίλον Μασκ – “Έχει να φοβάται πολλά”

    O Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κλιμακώνει την Τρίτη (01/07)...

    Στο αεροδρόμιο με νεαρή ξανθιά ο πρώην της Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

    Στο αεροδρόμιο της πόλης Κατάνια, στη Σικελία, «τσάκωσε» ο φακός της...

    Ο γιος του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, Μάικλ, παντρεύτηκε τη Σοφία Πούλος

    Έντονο άρωμα Ελλάδας είχε ο γάμος του γιου του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη με...