«Υμνος Εις την Ελευθερίαν»: Με έκθεση ξεκίνησαν οι Εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι

    Ημερομηνία:

    Με την έκθεση «Υμνος Εις την Ελευθερίαν» που διοργανώνει ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Διέξοδος» ξεκίνησαν και εφέτος οι Εoρτες Εξόδου 2023 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

    Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου» και ταυτόχρονα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Λύρος κήρυξε την έναρξη των δεκαπενθήμερων καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων για την 197η επέτειο της Φρουράς της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

    Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου ενώ παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Δαμασκηνός και εκπρόσωποι στρατιωτικών και δημοτικής αρχής της πόλης. Η έκθεση αποτελεί μια συλλογική εικαστική «ανάγνωση» του Υμνου Εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού. Την επιμέλεια υπογράφει η ιστορικός τέχνης, Ιρις Κρητικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...