«Υμνος Εις την Ελευθερίαν»: Με έκθεση ξεκίνησαν οι Εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι

    Ημερομηνία:

    Με την έκθεση «Υμνος Εις την Ελευθερίαν» που διοργανώνει ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Διέξοδος» ξεκίνησαν και εφέτος οι Εoρτες Εξόδου 2023 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

    Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου» και ταυτόχρονα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Λύρος κήρυξε την έναρξη των δεκαπενθήμερων καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων για την 197η επέτειο της Φρουράς της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

    Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου ενώ παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Δαμασκηνός και εκπρόσωποι στρατιωτικών και δημοτικής αρχής της πόλης. Η έκθεση αποτελεί μια συλλογική εικαστική «ανάγνωση» του Υμνου Εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού. Την επιμέλεια υπογράφει η ιστορικός τέχνης, Ιρις Κρητικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 90-86: «Κόκκινο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μετά από ματς «θρίλερ» στο ΣΕΦ

    Μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι που κρίθηκε στο φινάλε,...

    Αυτά είναι τα πιο θερμά μέρη στον πλανήτη – Η θερμοκρασία φτάνει τους 80,8 βαθμούς Κελσίου

    Τα νέα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στην επιφάνεια της Γης κατέχουν...

    Μετακόμισε μεγάλο κατάστημα με αθλητικά στην Πάτρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84/

    Πάτρα: Αυτό είναι το νέο μεγάλο κατάστημα εστίασης στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου

    Nέο κατάστημα εστίασης στην διασταύρωση των οδών Ερμού και...