Στέφανος Τσιτσιπάς – Κριστιάν Γκαρίν 2-1: Προκρίθηκε στους «16» του Μαϊάμι Όπεν

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) επί του Κριστιάν Γκαρίν, για να προκριθεί στους «16» του Μαϊάμι Όπεν.

    Μετά την απόσυρση του Ρισάρ Γκασκέ στον προηγούμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς (Νο3 στον κόσμο) έφθασε χωρίς αγώνα στους “32” του τουρνουά και έδειξε να μην έχει ρυθμό, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί του Γκαρίν, Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη.

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε στο παιχνίδι, με 1-0, αφού χρειάστηκε μόνο ένα μπρέικ στο 8ο γκέιμ, για να “λυγίσει” τον 26χρονο Χιλιανό. Αυτός “απάντησε” με τον ίδιο τρόπο όμως, αφού ένα δικό του μπρέικ στο δεύτερο σετ, ήταν αρκετό για να φέρει το ματς στα… ίσια, με σκορ 1-1.

    Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου οι δύο τενίστες διατήρησαν αρχικά τα σερβίς τους, αλλά ο Τσιτσιπάς βρήκε το μπρέικ στο πιο κρίσιμο σημείο και σέρβιρε για τη νίκη, την οποία και κατέκτησε με 2-1 σετ. Το Νο3 του κόσμου προκρίθηκε έτσι στους «16» του Μαϊάμι Όπεν, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χατσάνοφ (Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Σοφία Βεργκάρα ανέβασε σέξι φωτογραφίες της από τα παλιά

    Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από το παρελθόν δημοσίευσε η Σοφία Βεργκάρα στα...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: ΙΧ “καρφώθηκε” σε κολώνα και την “έκοψε”! Σπεύδουν ασθενοφόρο και ΕΛ.ΑΣ.

    Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε στις 22.00 στην παλιά εθνική οδό...

    9 τρόποι για να δείξετε ότι είστε έξυπνοι χωρίς να πείτε ούτε μία λέξη

    Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να φαίνεσαι έξυπνος...

    Πάτρα: Θρίλερ με 35χρονο στην οδό Ανθείας και 30χρονη που μεταφέρθηκε στο Ρίο

    Κινητοποίηση Αστυνομίας και ΕΚΑΒ το απόγευμα της Παρασκευής (20.02.26)...