Συναγωγή στου Ψυρρή: Το εστιατόριο-στόχο των Πακιστανών τρομοκρατών επισκέφτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

    Ημερομηνία:

    Στο «Chabad House» στου Ψυρρή βρέθηκε την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, όπου δείπνησε στο εστιατόριο «Gostijo», μια ημέρα μετά την εξάρθρωση της τρομοκρατικής ομάδας, η οποία προετοίμαζε αιματηρό χτύπημα στο εβραϊκό εστιατόριο.

    Με την παρουσία του στον χώρο που λειτουργεί και ως συναγωγή, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε το καθαρό μήνυμα της δημοτικής αρχής ενάντια στον αντισημιτισμό και στον φόβο, καθώς και τη στήριξη και συμπαράστασή του στην εβραϊκή κοινότητα της Αθήνας, στους επισκέπτες και τους επενδυτές από το Ισραήλ.

    «Η Αθήνα είναι μια πόλη ασφαλής, μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη φιλόξενη. Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράστασή μου και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη μισαλλοδοξία, στη βία, στον αντισημιτισμό, στο μίσος. Και μαζί, βεβαίως, τις θερμές μας ευχαριστίες στις υπηρεσίες και τα σώματα ασφαλείας», ανέφερε στο μήνυμά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλόε Καρντάσιαν: Έχω να κάνω σεξ πάνω από τρία χρόνια, δεν βγαίνω ραντεβού με κανέναν

    Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την...

    Το κυνήγι του δολοφόνου: 6+1 εγκλήματα που βασάνισαν τους Πουαρό της ΕΛ.ΑΣ.

    Μετά την άγρια, διπλή δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ...

    17χρονη κατέρρευσε μετά από κατανάλωση αλκοόλ στη Σαντορίνη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/10) στη Σαντορίνη, όταν...

    Εκτίναξη τιμών στις πολυτελείς κατοικίες – Εως 100% σε 5 χρόνια

    Εως και διπλάσιες είναι οι τιμές πώλησης πολυτελών κατοικιών...