Καναδάς: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 37χρονο επειδή του ζήτησε να μην ατμίζει – Πολύ σκληρό βίντεο

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε επειδή ζήτησε από 32χρονο να μην ατμίζει βρήκε ένας 37χρονος στον Καναδά.

    Το φονικό με θύμα τον Πολ Στάνλεϊ Σμιτ που έγινε έξω από καφετέρια στο Βανκούβερ κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

    Στο πολύ σκληρό βίντεο φαίνεται ο 32χρονος Ιντερτίπ Σινγκ Γκόσα, ο οποίος έχει συλληφθεί, να χτυπάει με μαχαίρι στην κοιλιά τον άτυχο 37χρονο ο οποίος περίμενε τη σύντροφό του να φέρει καφέ.

    Μπροστά στη δολοφονική επίθεση ήταν και η κόρη του 37χρονου για την παρουσία της οποίας ζήτησε από τον 32χρονο να μην ατμίζει.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

    «Προσπαθούσε απλά να προστατεύσει την κόρη του. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη. Δεν το πιστεύω ότι κανείς μέσα από την καφετέρια δεν κάλεσε σε βοήθεια, κανείς δεν βγήκε να βοηθήσει» δήλωσε η μητέρα του 37χρονου.

    Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία β΄ βαθμού με την οικογένεια του θύματος να ζητά να αναβαθμιστεί σε α΄ βαθμού θεωρώντας ότι ο δράστης είχε πρόθεση να σκοτώσει. «Είχε μαζί του μαχαίρι. Δεν πας με μαχαίρι στην καφετέρια, έτσι δεν είναι;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέθανε ο Σπύρος Κοκοτός, ο αρχιτέκτονας που μετέτρεψε την Ελούντα σε προορισμό πέντε αστέρων

    Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 92 ετών ο οραματιστής...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος στην κηδεία της γιαγιάς Τιτίκας – ΦΩΤΟ

    Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της 86χρονης Τιτίκας Βασιλοπούλου, η οποία έχασε τη...

    Σπύρος Βελέντζας: Έσβησε σε φυλακή των ΗΠΑ o «Σακαφλιάς» της Greek Mafia

    Λένε ότι οι καλύτερες ιστορίες για τη μαφία δεν...

    Αναστασία Τογιοπούλου για τις αντικειμενικές αξίες στην Πάτρα: “Οι πολίτες εμφανίζονται πλούσιοι χωρίς να είναι” (Ηχητικό)

    Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Πατρέων, Αναστασία Τογιοπούλου,...