Ζάκυνθος: Κίνηση – έκπληξη από το ΠΑΣΟΚ – Υποψήφιος ο Σταύρος Κοντονής

    Ημερομηνία:

    Μια σημαντική μεταγραφή περιλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ καθώς «κλείδωσε» και τυπικά η κάθοδος του Σταύρου Κοντονή στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και αρκετό διάστημα υπήρχαν επαφές με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο και τελικά ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριληφθεί το ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, όπως γράφει το ethnos.gr.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κοντονής είχε αποχωρήσει το 2020 από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας ότι ο «το κόμμα, ο τρόπος που οργανώνεται από εδώ και πέρα και οι πολιτικές που εκπονούνται είναι μια εσωκομματική πάλη που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων, του λαού και της κοινωνίας».

    Παράλληλα, είχε διαφωνήσει με το Ποινικό Κώδικα που κατέθεσε και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν κλείσει η Βουλή υπογραμμίζοντας υπήρχαν «ορισμένα σοβαρά προβλήματα, διατάξεις με τις οποίες διαφωνούσα» και προσέθετε πως σήμερα μπορεί να πει πως «ορισμένες από τις αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με την απόφαση τη χθεσινή και με τις παρεπόμενες ποινές που το δικαστήριο δεν θα επιβάλει διότι δεν υπάρχουν πλέον στον Ποινικό Κώδικα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιγιάλεια: Η Γιορτή της Μητέρας στον Ελαιώνα – ΦΩΤΟ

    «Μάνα, Μητέρα, Μαμά – η κλωστή που δεν κόβεται!»...

    ΠΑΤΡΑ: Ερχεται ο Μητσοτάκης και θα ανακοινώσει ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Αχαΐας

    Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται στην Πάτρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΣΤΙΑΣΗ: Μεγάλη η προσφορά εργασίας -Ψάχνουν εργαζόμενους… με το κυάλι

    Πιο έντονο από κάθε άλλη χρονιά είναι το πρόβλημα...

    Φωτιά στον καταυλισμό εργατών στη Μανωλάδα – Εκρήξεις από φιάλες υγραερίου ΦΩΤΟ

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι...