Πανεπιστήμιο Πατρών: Πήρε το πτυχίο του ο Περικλής Καρακώστας-Είχε χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό με λίγες ημέρες διαφορά

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή ήταν το μνημόσυνο δύο χρόνων από την απώλεια του Κώστα Καρακώστα και σε λίγες ημέρες είναι της συζύγου του, Νικολίτσας Μούρτου.

    Αμφότεροι εκπαιδευτικοί και ενεργοί πολίτες από τη Ναύπακτο, πέθαναν λόγω κορωνοϊού, λίγο πριν έρθουν τα εμβόλια, τον Απρίλιο του 2021, με λίγες ημέρες διαφορά.

    Σήμερα, ο γιος τους, ο Περικλής Καρακώστας, πήρε το πτυχίο του (μηχανικός ΗΥ) από το Πανεπιστήμιο Πατρών, στέλνοντας μήνυμα δύναμης και θάρρους σε όλους, πως η ζωή συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες.

    Ένα μήνυμα που είχε στείλει και ο μικρός του αδερφός Δημήτρης, όταν δύο μήνες μετά τον θάνατο των γονιών του, περνούσε ως άριστος στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Το παράδειγμα του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο και είχε προσκληθεί απο την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη μαστροπός που εξέδιδε ανήλικη στην περιοχή της Ελευσίνας

    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας, ένας 31χρονος ο...

    ΠΑΤΡΑ: «Ο Άντρας με την Πουά Γραβάτα» — Θεατρική Παράσταση με Κοινωνικό Σκοπό

    Κυριακή 13 Ιουλίου | Ώρα 21:00 | Θερινό Δημοτικό...

    Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ

    Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα,γιαγιά αδελφή & θεία  BAΣΙΛIKH ΧΗΡ. ΓΕΩΡΓ.  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΤΩΝ:...