Δροσάκη – Μπουρδούμης: «Βελούδινος» χωρισμός για τους Αχαιούς ηθοποιούς

    Ημερομηνία:

    Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έβαλαν και επίσημα τίτλους τέλους στον έγγαμο βίο τους, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

    Ο «βελούδινος» χωρισμός του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη τον Ιανουάριο του 2023 ενώ προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους Αναστάσης. Οι δύο ηθοποιοί ζουν χωριστά το τελευταίο διάστημα, με τη Λένα Δροσάκη να παραμένει στο σπίτι τους με τον γιο τους και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

    Η Λένα Δροσάκη μετά την είδηση του διαζυγίου προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μου»: «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε. Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού παραμένουν το ίδιο καλές μιας και συνεχίζουν να παίζουν μαζί στο θέατρο, σε παράσταση με πρωταγωνιστές τους δυο τους.

    Γενικότερα, οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τις πολλές κοινωνικές εμφανίσεις.

    Δροσάκη - Μπουρδούμης: «Βελούδινος» χωρισμός για τους Αχαιούς ηθοποιούς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο φιλόξενο Airbnb της Ελλάδας το βρήκαμε στην Πάτρα

    Το Πατρινό Καρναβάλι είναι γνωστό για το κέφι, τους χιλιάδες καρναβαλιστές...

    Πάτρα: Κέρδισε τη μάχη ζωής το βρέφος που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου...

    Στο εδώλιο για ψευδορκία ο άντρας που κατέθεσε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου το αυτοκίνητο του Παντελίδη

    Για ακόμη μία φορά βρίσκονται σήμερα στις δικαστικές αίθουσες...