«Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε τεράστια δύναμη» δηλώνει 28χρονη που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων

    Ημερομηνία:

    «Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε δύναμη. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», δήλωσε η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου.

    Η κοπέλα που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων μέσω του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη, εις βάρος του οποίου ο Αλέξης Κούγιας άφησε υπόνοιες σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Η 28χρονη Δήμητρα μίλησε για τον Ανδρέα Ηλιάδη και για τη βοήθεια που της προσέφερε με τη μεταμόσχευση πνευμόνων που έκανε. Η ίδια περιγράφει πόσο επίπονη ήταν η ζωή της πριν τη μεταμόσχευση και τονίζει την «τεράστια δύναμη» που της έδωσε, σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας.

    Τότε στη ζωή της ήρθε ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος της έδωσε ελπίδα.

    «Ο κος Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε «μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί». Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

    Όπως είπε η Δήμητρα, μετά τη μεταμόσχευση ένιωσε πως ξαναγεννήθηκε.

    «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα έξι πιο συμβατά ζευγάρια ζωδίων

    Τα ετερώνυμα έλκονται, τουλάχιστον στην περίπτωση των ζωδίων. Όσα...

    Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πετάς στη λεκάνη της τουαλέτας

    Μπορεί να φαίνεται αθώο να πετάμε σκουπίδια στην τουαλέτα και να...

    Εσυ, τι επίπεδο σεξουαλικής ευεξίας έχεις;

    Οι περισσότεροι από εμάς, όταν σκεφτόμαστε το σεξ και...