Αίγιο: Αντίδραση ιατρών – Μόνο ο 1ος ή και ο 2ος όροφος covid… όχι όλο το Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί στον ιατρικό κόσμο του Αιγίου, το σχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο αποκάλυψε η «Π» και σε μία γ’ φάση αντιμετώπισης της πανδημίας, αφού εξαντληθούν οι δυνατότητες των Νοσοκομείων της Πάτρας (Πανεπιστημιακό Ρίου και Αγιος Ανδρέας), τότε και μόνο τότε προβλέπει τη μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης σε «κορονοϊού», σταματώντας να δέχεται περιστατικά ασθενών με άλλες παθήσεις.
    Σήμερα, μέσω της «Π», ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Σωτήρης Κοίλιας -αν και διευκρινίζει ότι οι γιατροί θα συνδράμουν σε ότι κι αν τους ζητηθεί- καταθέτει αντιπρόταση στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ώστε να μην μείνει μετέωρη η περιοχή της Αιγιάλειας από νοσοκομειακή περίθαλψη.
    «Προτείνουμε να παραμείνει το ΓΝΑ ως έχει και να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς με κορονοϊό μόνο ο ένας ή το πολύ οι δύο όροφοι, έτσι ώστε να συνεχίσει να δέχεται άλλα περιστατικά, που είναι σκέτη ταλαιπωρία να διακομίζονται στα κορεσμένα πατρινά νοσοκομεία» τονίζει.
    Φέρνει ως παράδειγμα τους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα, αλλά και αυτή την περίοδο από πτώσεις στο ελαιομάζεμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Μητέρα δύο μικρών παιδιών

    Σοκ στην Πάτρα. Εφυγε από την ζωή σε ηλικία...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

    Ο ευρηματικός και δαιμόνιος Γιάννης Κακλέας θα σκηνοθετήσει το φετινό καλοκαίρι...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό λόγω εργασιών

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από αύριο...

    Αυτός είναι ο μαθητής από την Πάτρα που έγραψε το απόλυτο 20 σε μαθηματικά, φυσική και χημεία

    Ο μαθητής του 13ου ΓΕΛ Πάτρας έγραψε το απόλυτο 20...