Ιωάννινα: Νέα προθεσμία πήραν οι 4 συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή

    Ημερομηνία:

    Νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν έλαβαν από την εισαγγελία στα Ιωάννινα οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για συμπλοκή οπαδών στα Σεισμόπληκτα στις 6 Απριλίου. Στο περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά ένας 30χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική.

    Συγκεκριμένα, οι τέσσερις από τους συνολικά έξι συλληφθέντες στο αιματηρό συμβάν της 6ης Απριλίου στα Ιωάννινα ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη.

    Όπως επισημαίνει το epirus-tv-news.gr, η δύναμη της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ να βρίσκονται από το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, ήταν και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, ισχυρή.

    Φλίγκος
    Ιωάννινα-Αλέξης Κούγιας

     

    Ο πατέρας δύο εκ των κατηγορουμένων ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή τους, μετά τις παραιτήσεις των αρχικών συνηγόρων, οι οποίοι φέρονται να κατήγγειλαν απειλές σε βάρος τους.

    Ο κ. Κούγιας, αφού αποδέχτηκε την πρόταση του πατέρα δύο εκ των κατηγορουμένων να τους αναλάβει, ευχήθηκε στον 30χρονο βαριά τραυματία να καταφέρει να βγει νικητής από τη σκληρή μάχη που δίνει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την μεγάλη του λύπη για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Λιόπετα

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την μεγάλη του...

    Αεροδρόμιο Αράξου: Αύξηση 13% στις αφίξεις, τα νησιά του Ιονίου «πρωταγωνιστές» στον τουρισμό το 2025

    Εντυπωσιακή ανάπτυξη το πρώτο επτάμηνο του 2025, κατέγραψε η...

    ΠΑΤΡΑ: Εκλεισε ένας χώρος πολιτισμού της πόλης! Το συγκινητικό μήνυμα της ιδιοκτήτριας – ΦΩΤΟ

    Μια κοιτίδα πολιτισμού που τα τελευταία χρόνια είχε φιλοξενήσει...