Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στην «Κιβωτό της Αγάπης»

    Ημερομηνία:

    Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε την «Κιβωτό της Αγάπης», ένα ίδρυμα με τεράστιο κοινωνικό έργο, όπου έγινε δεκτός από την πρόεδρο του Αικατερίνη Νικολάου, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Σερέτη, και τον ταμία  Διονύση Πελεκούδα.

    Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε εκτενώς για τα  οικονομικά, κυρίως, προβλήματα του ιδρύματος, το οποίο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξή του στις δωρεές απλών πολιτών, αλλά και επιχειρηματιών της Πάτρας. Δωρεές που λιγόστεψαν δραματικά, αφότου ξέσπασε η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ύπαρξη του ιδρύματος όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την «Κιβωτό του Κόσμου» με την οποία δεν υπάρχει καμία σχέση.

    Φλίγκος

    Ωστόσο, η «Κιβωτός της Αγάπης» έχει ανάγκη και τις κρατικές επιχορηγήσεις προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει την φιλόξενη αγκαλιά της στα 70 άτομα, από 2 έως και 58 ετών, απ’ όλη την Ελλάδα, που φιλοξενεί.

    Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρθηκε στην προσφορά της «Κιβωτού της Αγάπης», ένα ίδρυμα το οποίο σχεδόν όλοι έχουμε επισκεφθεί στα μαθητικά μας χρόνια και έχουμε στηρίξει, τονίζοντας ότι η πολιτεία πρέπει να αποτελεί αρωγό φορέων το έργο των οποίων είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Δ.Σ. του ιδρύματος για την ενίσχυση και την εύρυθμη λειτουργία του, επισημαίνοντας ότι θα το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

     

    Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στην «Κιβωτό της Αγάπης» Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στην «Κιβωτό της Αγάπης» Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στην «Κιβωτό της Αγάπης»

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 88 μεγάλες συναυλίες αυτού του καλοκαιριού

    Το ανεπανάληπτο sold out του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ, η Μαρίνα Σάττι έτοιμη να πάει τάπα...

    Έρευνα: Δείξε μου την εποχή, να σου πω τη διάθεσή σου

    Οι εποχές επηρεάζουν τον άνθρωπο. Η εναλλαγή τους επιδρά...

    Οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι στον κόσμο – Ποια θέση έχει η Ελλάδα

    Μια πρόσφατη έρευνα της iSelect αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις...

    Η γυναίκα που εδώ και δέκα χρόνια ζει χωρίς χρήματα: «Νιώθω πιο ασφαλής από τότε που δούλευα»

    Ίσως αυτή η φαινομενικά τολμηρή απόφαση να ήταν αποτέλεσμα...