ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της πόλης – Θρήνος για τον Ανδρέα Πέττα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη απώλεια για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Πέττας σε ηλικία 66 ετών.

    Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του αχαϊκού ποδοσφαίρου. Είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Εγλυκάδας τις δεκαετίες ’70 και ’80, ενώ έπαιξε ακόμα σε Αχαιό και Πάτραι. Η κηδεία του θα γίνει τη Μ. Πέμπτη (12/4) από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας (12.30).

    Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Εγλυκάδας:
    «Η οικογένεια του Απόλλωνα Εγλυκάδος γίνεται ακόμα φτωχότερη. Είμαστε συγκλονισμένοι από τον απρόσμενο χαμό του παλιού μας μεγάλου τερματοφύλακα Ανδρέα Πέττα.

    Ο Ανδρέας ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Αχαϊας και μαζί με τον αδερφό του το Σωτήρη αγωνίστηκαν στις μεγάλες στιγμές της ομάδας μας τη δεκαετία 1970 και 1980. Ο Ανδρέας επίσης αγωνίστηκε στον Αχαιό Σαραβαλίου και στον ΑΠΣ Πάτραι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στον αδερφό του το Σωτήρη».

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της πόλης - Θρήνος για τον Ανδρέα Πέττα - ΦΩΤΟ

     

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της πόλης - Θρήνος για τον Ανδρέα Πέττα - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρήνος για τον θάνατο 12χρονου στην Αγγλία μετά από «Blackout Challenge» – Η διαδικτυακή πρόκληση που του στοίχισε τη ζωή

    Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 12χρονου Σεμπάστιαν στο Κάσλφορντ...

    Ανάλυση DW για τον Αλ-Σαράα: Υπηρέτης πολλών «αφεντάδων» ο ηγέτης της «νέας» Συρίας – Μέχρι πότε και με ποιο τίμημα;

    Στις 9 Δεκεμβρίου 2024 το καθεστώς Μπασάρ Άσαντ ανατράπηκε και η Συρία άλλαξε...

    ΠΑΤΡΑ: Σοκαριστικό ατύχημα! Πρέσα του συνέθλιψε το χέρι! Σε γνωστή εταιρεία

    Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας, αναφέρονται τα εξής: Ένας...

    Νάταλι Κάρνιφ για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι απίστευτο που μια γυναίκα υπερασπίστηκε τον βιαστή μου»

    Η Καναδή δημοσιογράφος Νάταλι Κάρνιφ, ένα από τα τέσσερα θύματα...