ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.: Αφησε μήνυμα… “μην φορέσετε μαύρα” και πήγε στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Ημερομηνία:

Μια αυτοκτονία απέτρεψε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης η αστυνομία, μετά από ενημέρωση ότι νεαρός άνδρας από περιοχή του Μεσολογγίου προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

PHILOXENIA

Πιο συγκεκριμένα η αστυνομία ειδοποιήθηκε από στενό συγγενικό πρόσωπο του νεαρού άνδρα ο οποίος είχε στείλει μήνυμα εκφράζοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται να φορέσετε μαύρα».

Η συγγενής του 21χρονου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που με την σειρά της ειδοποίησε την εταιρεία Γέφυρα.

Περιπολικό από το Α.Τ. Ναυπάκτου κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε την μοτοσυκλέτα του νεαρού κοντά στην Γέφυρα και τον ίδιο να κινείται πεζός. Τον μετέφεραν στο Α.Τ. Μεσολογγίου και στην συνέχεια δόθηκε Εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική εξέταση του νεαρού.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα Ψηλαλώνια – φωτο

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα Ψηλαλώνια, έναν από τους πιο...

Η Παναχαϊκή νίκησε εκτός έδρας 1-2 τον Εθνικό -φωτο

Πολύ καλό βαθμό στο τελευταίο τεστ πριν από την...

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Ροδινής: Πρόγραμμα Ακολουθιών

Κάθε Κυριακή τελείται με ευλάβεια και κατάνυξη ο Όρθρος...

Πάτρα: Το νέο βίντεο προβολής της πόλης – ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Κάθε πόλη έχει μια ιστορία να αφηγηθεί. Η Πάτρα...