Άγιος Παντελεήμονας: 50χρονη «έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της για να τον κάψει ζωντανό

    Ημερομηνία:

    Απίστευτο σκηνικό στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης με μια 50χρονη γυναίκα να «λούζει» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της και να του βάζει φωτιά για να τον κάψει ζωντανό.

    Το φρικαλέο σκηνικό σημειώθηκε στις 21:30 χθες το βράδυ. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της του επιτέθηκε με το εύφλεκτο υγρό και πήγε να τον κάψει ζωντανό. Ο άνδρας σε άθλια κατάσταση έβαλε τις φωνές, περιοίκοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

    Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν η γυναίκα είπε – για να δικαιολογηθεί – ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που επιχείρησε να αυτοπυρποβληθεί, δικαιολογία που δεν έγινε πιστευτή.

    Το θύμα νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητέρα Ζακ Κωστόπουλου: Σήμερα θα γινόσουν 40 ετών, η καρδιά μου θα ήταν ολόκληρη και οι χαρές μου δεν θα ήταν πικρές

    Η μητέρα του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου προχώρησε σε ανάρτηση με αφορμή...

    Κλέλια Ανδριολάτου: «Για πάντα μπλε» με φόντο τη γαλάζια θάλασσα

    Σπουδή στο μπλε και όλες τις αποχρώσεις του θα...

    Μωρό 18 μηνών έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο – Του έλυσε τη ζώνη και του άνοιξε την πόρτα ο αδερφός του

    Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο...

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...