ΠΑΤΡΑ: Πτώσεις σοβάδων… σε καθημερινή βάση – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Ημερομηνία:

    Δεν έχουν τέλος οι πτώσεις σοβάδων από τα κτίρια – ερείπια που υπάρχουν στους διάφορους δρόμους της Πάτρας, με το ένα περιστατικό να διαδέχεται το άλλο.

    Το πιο πρόσφατο αφορούσε ένα κτίριο στην οδό Τσαμαδού από το οποίο έπεσαν σοβάδες από το μπαλκόνι του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς αφού εκείνη την ώρα που έγινε το συμβάν, δεν υπήρχε κίνηση και δεν περνούσαν άτομα.

    Όμως το συγκεκριμένο κτίριο είναι το ένα από τα πολλά. Στην Τσαμαδού, αλλά και στις διπλανές οδούς, στους κάθετους δρόμους προτού φτάσουμε στο ύψος της Γούναρη, υπάρχουν δεκάδες κτίρια φαντάσματα που βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, εγκαταλειμμένα, κτίρια που εγκυμονούν κινδύνους για τους πεζούς και που περνούν ανέμελα από εκεί χωρίς να γνωρίζουν.

    Παρόμοια κτίρια υπάρχουν και σε άλλους δρόμους στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, όπως στην Καραϊσκάκη, στην Κανακάρη, αλλά και στην Παναχαϊκού και γενικότερα σε πολλά σημεία της πόλης.

    Ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στην οδό Γερμανού και στην Άνω πόλη, με πολλά νεοκλασικά να έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους και άλλα να είναι ετοιμόρροπα.

    Το σύνολο των κτιρίων σε όλη την επικράτεια της Πάτρας που έχουν κριθεί κατεδαφιστέα, ξεπερνούν τα 500, ενώ θυμίζουμε ότι υπάρχουν πλέον προγράμματα για τους ιδιοκτήτες των νεοκλασικών ακινήτων που τους βοηθούν στα έξοδα που υπάρχουν για την ανασκευή-συντήρηση τους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop