19χρονος τερματοφύλακας πέθανε στον ύπνο του

    Ημερομηνία:

    Μετακόμισε στο Λέτσε σε ηλικία 16 ετών και συμμετείχε σε μία σειρά από επίσημα τουρνουά με ομάδες προσφύγων που διοργανώνει η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα πάρει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.

    Μόλις στα 19 του χρόνια έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας, Ντιονέ Σουλεϊμάν.

    Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από την Ιταλία καθώς πέθανε στον ύπνο του, στο σπίτι ενός θείου του στο Μιλάνο, ο 19χρονος Σενεγαλέζος τερματοφύλακας, Ντιονέ Σουλεϊμάν, o οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα προσφύγων στο Λέτσε. Έφυγε από την Αφρική και έφτασε στην Ιταλία, με το όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής και ίσως να δώσει στην οικογένειά του ένα καλύτερο μέλλον.

    Μετακόμισε στο Λέτσε σε ηλικία 16 ετών και συμμετείχε σε μία σειρά από επίσημα τουρνουά με ομάδες προσφύγων που διοργανώνει η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα πάρει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα. Μάλιστα είχε αγωνιστεί μαζί με τον επιθετικό από τη Γουινέα, επίσης πρόσφυγα, Μουσαφά Σισέ, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα.

    Ο Σουλεϊμάν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του φίλου και πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος τώρα παίζει δανεικός στη Σούντιρολ ομάδα Serie B. Ο Σουλεϊμάν πέθανε στον ύπνο του αργά το βράδυ του Μ. Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα, από μια ξαφνική ασθένεια, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσαν οι γιατροί που το πρωί της Κυριακής που έφτασαν στο σπίτι.

    ICECAP

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η Αννα Μαστοράκου στην εκδήλωση «Υγεία Πνευμόνων» – ΦΩΤΟ

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου...

    Τραγωδία: Νεκρή 20χρονη – Σοβαρά τραυματισμένοι οι γονείς της – ΦΩΤΟ

    Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας...

    Το Φως που Δημιουργούμε: Σκέψεις για τη Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανθρώπινη Αντοχή

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*   Πώς θα έλαμπε το φως, αν πρώτα...