Νέες ασθενείς σεισμικές δονήσεις στη Ζαχάρω

    Ημερομηνία:

    Ασθενείς σεισμικές δονήσεις 2,8, 2,2, 2,1 1,7 και 1,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες, με το επίκεντρο να εντοπίζεται περιμετρικά της Ζαχάρως.

    Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, όλες οι δονήσεις είχαν μικρό εστιακό βάθος. Χαρακτηριστικά, ο σεισμός των 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, είχε εστιακό βάθος 11,8 χλμ. Υπενθυμίζουμε ότι έντονη σεισμική δραστηριότητα είχαμε και χθες τα ξημερώματα, με το επίκεντρο των χθεσινών σεισμών να εντοπίζεται στον Κυπαρισσιακό κόλπο.

    Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Δρ. Ευθύμη Λέκκα, ο οποίος μίλησε στην εφ. «Πατρίς», με αφορμή τη χθεσινή σεισμική δραστηριότητα τόνισε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είχαμε μια τυπική δραστηριότητα, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για έναν χώρο που δίνει τέτοιους σεισμούς. Βέβαια παρακολουθούμε την εξέλιξη, αλλά υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυσκοιλιότητα: Τα 6 φρούτα που προσφέρουν ανακούφιση, σύμφωνα με γαστρεντερολόγο του Χάρβαρντ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1-6-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf/

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μητέρα κατήγγειλε τον γιό της

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ειδικής...

    Μαρία Καρλάκη για τη σχέση με bisexual άνδρα: «Μακάρι να είχε βγει από την… ντουλάπα του τη σωστή στιγμή»

    Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε...

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Δράσεις για την προστασία της παραλίας από τα σκουπίδια

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Η Ναυτική εβδομάδα ,...