ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρήκε κόλπο ο Κασιδιάρης! Τι θα κάνει στις 21 Μαϊου ο φυλακισμένος Χρυσαυγίτης

    Ημερομηνία:

    Πίσω από το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην ανιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, στοιχίζεται το κόμμα των «Ελλήνων», χωρίς να είναι υποψήφιος βουλευτής ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος και του Γιώργου Αναστασόπουλου, τις τελευταίες ώρες μέσω ενδιάμεσων διαύλων επικοινωνίας, ο καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης ενίσχυσε την άποψη του κ. Κανελλόπουλου ότι «πρέπει απρόσκοπτα ένα εθνικό-πατριωτικό κόμμα να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου».

    Με βάση τις νέες εξελίξεις, όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος Κασιδιάρη θα συμπράξει στον προεκλογικό αγώνα του «ΕΑΝ», ενώ παράλληλα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες, αναμένονται και άλλες συμπράξεις με αναγνωρισμένα κόμματα που κινούνται στα «δεξιά» της Νέας Δημοκρατίας και έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...