Τάκης Χατζής: “Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας”

    Ημερομηνία:

    Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Τάκης Χατζής το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις αιχμηρές ερωτήσεις στη βραδινή του εκπομπή, Direct στον Alpha.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Χατζής σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα «εγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό».

    Όσον αφορά τη διάθεση του να μην δίνει συνεντεύξης, ο Τάκης Χατζής δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έμαθε ότι η σύζυγος έχει κρυφό λογαριασμό στο OnlyFans και… έκλεισε ραντεβού μαζί της σε ξενοδοχείο

    Ένας άνδρας ανακάλυψε, προς μεγάλη του έκπληξη, πως η...

    Αχαϊα: Χρυσά» τα μεροκάματα, αμάζευτες θα μείνουν ελιές…

    του Αχιλλέα Ροδίτη Σε απόγνωση βρίσκονται για ακόμα μία χρονιά...

    Άλλαξε ο χάρτης Φοιτητικής Στέγης στην Πάτρα | Λιγότεροι φοιτητές, πολλά φοιτητόσπιτα χωρίς ενοικιαστή…

    Μια εικόνα πρωτόγνωρη για την κτηματαγορά της Πάτρας, μιας...