Γλυκά Νερά: Τρίτη διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

    Ημερομηνία:

    Για τρίτη φορά διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 8 Μαΐου λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

    «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο, ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη προσκόμισε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

    Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε επίσης να μην οριστεί συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς θα συμμετέχει σε αυτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...