Μυλωνάκης: «Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» – Συνέχεια μηνύσεων στην Ελληνική Λύση

    Ημερομηνία:

    Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στον Ant1, καθώς αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για τον συλλάβουν μετά τη μήνυση σε βάρος του από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

    Ο κ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε ότι, «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» ενώ κατηγορηματικά ανέφερε πως «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί με εξοντώσει, δεν περνάει».

    «Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    «Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά»

    Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα», επισημαίνοντας στη συνέχεια: «δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

    Advertisment

    Scroll to continue
    Αναφορικά με το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν να έχει άριστη σχέση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε πως, «ασχέτως τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσουμε, έχουμε και την προσωπική μας ζωή».

    Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ανέφερε ότι, «το πρώτο στάδιο το δικό μου, παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο», συμπληρώνοντας ότι, όλο αυτό «έχει κόστος».

    Προανήγγειλε «μηνύσεις είναι προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

    «Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το τέλειο μεζεδάκι: πατάτες βραστές με γαύρο μαρινάτο

    Υλικά Μερίδες: 4 600 γρ. πατάτες θυμάρι-ρίγανη για...

    Η ιστορία του ιμάμ μπαϊλντί και τι μας συμβουλεύουν οι σεφ

    Όπως είναι προφανές από το όνομά του, το İmam...

    Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προετοιμάζει το 35ο Ράλι Ιονίου

    Μια εμβληματική διοργάνωση η οποία συνδυάζει την θαλασσινή περιήγηση...