Ο Δήμος τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, θα συμμετέχουν στην συγκέντρωση και την πορεία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, τη Δευτέρα 1η Μάη, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

    Μαζί με την εργατική τάξη της πόλης μας και τα συνδικάτα τους, θα τιμήσει την ημέρα σύμβολο για την εργατική τάξη και τους αγώνες της.

    Μετά τις μεγαλειώδεις απεργίες για το έγκλημα στα Τέμπη, η Πρωτομαγιά πρέπει να αποτελέσει άλλον ένα αγωνιστικό σταθμό για τον πατραϊκό, αλλά και για όλον τον ελληνικό λαό. Να δώσει το στίγμα του, ότι δεν συμβιβάζεται με την πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματά του στο βωμό των ανταγωνισμών και των πολέμων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι είναι το φοιτητικό ρεύμα: Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα

    Η επιλογή φοιτητικού ρεύματος δεν είναι δύσκολη, αρκεί να συγκρίνεις και να...

    Η ΕΚΤ ποντάρει στο ψηφιακό ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αυτονομίας

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας ψηφιακής...

    Βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη: Το γαλλικό αδιέξοδο, οι τριγμοί στις αγορές και η απειλή της επιστροφής του ΔΝΤ

    Η καλοκαιρινή ηρεμία των ευρωπαϊκών αγορών διεκόπη πρόωρα και...