Συνελήφθη 28χρονος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 11χρονης

    Ημερομηνία:

    Θύμα των ορέξεων ενός 28χρονου αλλοδαπού σε χωριό του Πλατανιά Χανίων έπεσε μια 11χρονη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, έπαιζε στην αυλή της εκκλησίας του χωριού το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος Αιγύπτιος φέρεται να την πλησίασε και -όπως είπε η ανήλικη- την θώπευσε στο στήθος.  Αμέσως η 11χρονη έτρεξε έντρομη στο σπίτι και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Εκείνοι αμέσως τους ενημέρωσαν το ΑΤ Πλατανιά, οι αστυνομικοί του οποίου δεν έχασαν χρόνο.

    Οπως αναφέρει το www.zarpanews.gr έσπευσαν στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τον 28 χρόνο για τον οποίο όπως προέκυψε στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

    Ο 28 χρόνος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, κρατείται στο ΑΤ Πλατανιά και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του, ενώ για το αδίκημα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερα “σημάδια” ότι έχετε πέσει θύμα χειραγώγησης

    Από την οικογένεια έως τις ερωτικές σχέσεις και την...

    Μητσοτάκης για Βορίζια: Οι βεντέτες και οι αυτοδικίες είναι απόβλητα περασμένων καιρών

    Στο μακελειό στα Βορίζια Κρήτης που σημειώθηκε το περασμένο...