Συνελήφθη 28χρονος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 11χρονης

    Ημερομηνία:

    Θύμα των ορέξεων ενός 28χρονου αλλοδαπού σε χωριό του Πλατανιά Χανίων έπεσε μια 11χρονη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, έπαιζε στην αυλή της εκκλησίας του χωριού το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος Αιγύπτιος φέρεται να την πλησίασε και -όπως είπε η ανήλικη- την θώπευσε στο στήθος.  Αμέσως η 11χρονη έτρεξε έντρομη στο σπίτι και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Εκείνοι αμέσως τους ενημέρωσαν το ΑΤ Πλατανιά, οι αστυνομικοί του οποίου δεν έχασαν χρόνο.

    Οπως αναφέρει το www.zarpanews.gr έσπευσαν στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τον 28 χρόνο για τον οποίο όπως προέκυψε στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

    Ο 28 χρόνος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, κρατείται στο ΑΤ Πλατανιά και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του, ενώ για το αδίκημα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για ντολμαδάκια με αρωματική σως γιαουρτιού

    Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι ένα κλασικό και ελαφρύ πιάτο....

    ΒΙΝΤΕΟ – ΑΓΡΙΝΙΟ: Ξεκίνησε η «αντίστροφη μέτρηση» για το έθιμο των χαλκουνιών

    Ξεκίνησε η «αντίστροφη μέτρηση» ώστε και φέτος οι Αγρινιώτες...

    Διπλωματικές «φουρτούνες» στην Ελλάδα με φόντο τις Belharra

    Η πρόταση ναυπήγησης επιπλέον τριών φρεγατών FDI Belharra στην Ελλάδα προκαλεί...

    Επίδομα παιδιού 2025: Ποιοι δικαιούνται και πώς υπολογίζεται το ποσό

    Διαθέσιμη είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων...