Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στο πλευρό του συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Ο Άγιος Ταξιάρχης» (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

    Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας παραβρέθηκε το Σάββατο, στην Κάτω Αχαία, στις εορταστικές εκδηλώσεις του συλλόγου «Ο Άγιος Ταξιάρχης», προσκεκλημένος του προέδρου του Δημήτρη Γεωργογιάννη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το σύλλογο, με το προεδρείο του οποίου    συναντήθηκε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε την

    αδήριτη αναγκαιότητα η κοινότητα των Ελλήνων Τσιγγάνων να ενταχθεί ειλικρινά και αρμονικά στην ελληνική κοινωνία.

    Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε διεξοδικά για τις πραγματικές παθογένειες που έχουν οδηγήσει διαχρονικά στη μη ένταξη της κοινότητας των Τσιγγάνων στο κοινωνικό σύνολο, την ίδια ώρα που την ταλανίζει και το μείζον πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων, που άλλωστε είναι «πονοκέφαλος» για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ιδιαίτερα σε σχέση με την πρώτη κατοικία.

    Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την θερμή υποδοχή που τού επιφυλάχθηκε από τους εκπροσώπους των Ελλήνων Τσιγγάνων, υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τέρμα τα λόγια και οι υποσχέσεις, πλέον από κοινού θα πρέπει να εργαστούμε για την πραγματική ένταξη της κοινότητας στην κοινωνία με ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνά για όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους».

    Και στις εορταστικές  εκδηλώσεις του Σαββάτου,  ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές, για μια ακόμη φορά, ότι θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στο σύλλογο «Άγιος Ταξιάρχης», αρωγός για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα των Ελλήνων Τσιγγάνων.

     

     

    Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στο πλευρό του συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Ο Άγιος Ταξιάρχης» (ΦΩΤΟ) Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στο πλευρό του συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Ο Άγιος Ταξιάρχης» (ΦΩΤΟ)

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δύο γυναίκες και ένας άνδρας σώθηκαν χθες στα Αραχωβίτικα! Αμεση δράση του ναυαγοσώστη

    Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 18:00,...

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Αυτά ισχύουν για τις κλήσεις! Αρθρο του αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα

    Άρθρο του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσα   Θα...

    Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνει διακοπές στη Λευκάδα

    Στη Λευκάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Μοιραράκη, απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα...

    ΠΙΝΑΚΑΣ: Δείτε ποια περιοχή της Πάτρας είχε χθες την υψηλότερη θερμοκρασία

    Πρωταθλήτρια ζέστης αναδείχθηκε η Δυτική Ελλάδα, χθές καθώς στις...