Θρίλερ μέχρι τέλους…με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο και τον Προμηθέα το χειροκρότημα

    Ημερομηνία:

    Για το 3ο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της φετινής Stoiximan Basket League , ο Προμηθέας ηττήθηκε με 81-78 από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Φράνκε με 31π., ενώ για τον Προμηθέα πρώτος σε πόντους ήταν ο Κάουαν με 24. Έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά κατέληξε στους γηπεδούχους, και ο Προμηθέας πλέον κοιτάζει την επόμενη χρονιά.

    Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας δεν πατούσε καλά, και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε «πληγώνοντας» τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου από την περιφέρεια. Η διαφορά ανέβηκε και στο +9 για τους γηπεδούχους (17-9), κάπου εκεί όμως ο Προμηθέας αντέδρασε και κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο μόλις στο -2 (23-21). Και στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου μπήκαν μουδιασμένα, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να το εκμεταλλευτεί και να ανεβάζει την διαφορά ακόμη και στο +16 (46-30). Για μια ακόμη φορά όμως ο Προμηθέας είχε την απάντηση, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βρίσκοντας καλές και σωστές λύσεις στην επίθεση βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω μόλις για πέντε πόντους 47-42.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου μπήκαν πάλι μουδιασμένα, και για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε παίζοντας σωστά και γρήγορα. Ο Προμηθέας βρήκε παρόλα αυτά την λύση και έριξε την διαφορά, με την τρίτη περίοδο να κλείνει υπέρ του ΠΑΟΚ στο +7 (64-57). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα ντέρμπι μέχρι τέλους, με τον Προμηθέα να καταφέρνει δύο φορές να πάρει το προβάδισμα, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν απαντήσεις. Εν τέλει αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 81-78 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League .

    Τα δεκάλεπτα: 23-21/ 47-42/ 64-57/ 81-78

    Διαιτητές: Κορομηλάς- Παπαπέτρου- Γ. Πουρσανίδης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πτώση 36% στα αποθέματα νερού στην Αττική μέσα σε δύο χρόνια – «Καταναλώστε με μέτρο», λέει ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ

    Με άρθρο του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος...

    Κόσμος έσπευσε να πάρει τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης μετά τον γάμο Γλύξμπουργκ – Κουμάρ

    Στη Μητρόπολη Αθηνών παντρεύτηκαν χθες η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο...

    Μαστογραφία: 416.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα

    Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως ο μήνας που είναι αφιερωμένος...

    Κίνα: Βάζει τέλος στη βίζα για τους Έλληνες πολίτες

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πολίτες από την Ελλάδα, τη...
    Best Shop