ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Παρά την βροχή πολύ μεγάλη ήταν η Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσε  το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για να τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά. Στην πορεία συμμετείχαν πλήθος κόσμου από δεκάδες σωματεία, οργανώσεις , σύλλογοι και κόμματα.  

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, συμεμτείχαν επίσης στην συγκέντρωση και την πορεία! Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι κομμάτων εκατοντάδες φοιτητές και αντιεξουσιαστές. Η αστυνομία είχε διακριτική παρουσία. Δεν συνέβη το παραμικρό επεισόδιο.

     

     

    GYMALL

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Στηρίζουμε τη Νέα Αριστερά» λένε 63 πρώην υπουργοί και βουλευτές: Υπογράφουν Ζουράρις, Πάντζας και Παπαχριστόπουλος

    Τους λόγους ανοιχτής στήριξής τους στην Νέα Αριστερά εξηγούν σε κοινό...

    ΠΑΤΡΑ: “Της κακομοίρας” στην Πλαζ την Κυριακή

    Ο υδράργυρος στην Πάτρα έφτασε την Κυριακή τους 35...

    Μεσολόγγι: Ευρωπαϊκό βραβείο στο Μουσείο Άλατος, ανάμεσα σε 50 μουσεία από 29 χώρες

    Μία σημαντική διεθνή διάκριση, το βραβείο «European Museum of...

    Ωρα Πατρών: «Ο σοβάς κ.Πελετίδη δεν έχει “χρώμα” ούτε κάνει επιλογές….»

    Σε ανανακοίνωση της η παράταξη Ωρα Πατρών, με επικεφαλής...