Βραχνέικα: Έστειλαν επιστολή οι καταστηματάρχες για την άσφαλτο που στρώθηκε

    Ημερομηνία:

    Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν οι καταστηματάρχες των Βραχνεΐκων και γενικότερα όσοι δραστηριοποιούνται στον παραλιακό δρόμο της περιοχής, στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην επιστολή οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον παραλιακό δρόμο ολοκληρώθηκαν και έτσι υλοποιήθηκε η υπόσχεση που είχε δώσει ο δήμαρχος στους καταστηματάρχες στη συνάντηση που είχαν προ ημερών.

    Σημειώνουμε ότι η εργολαβία πλέον που αφορά την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου και του Βιολογικού Καθαρισμού έχει πάει λίγο πριν από την είσοδο στον παραλιακό δρόμο και έτσι τα οχήματα μπορούν να διέρχονται κανονικά μέσα από αυτόν για να πάνε στα μαγαζιά.

    Το σημαντικό είναι ότι αποκαταστάθηκε η άσφαλτος, καθώς μέχρι τώρα ένα μεγάλο κομμάτι του παραλιακού δρόμου, μπροστά από τα μαγαζιά ήταν κανονικό εργοτάξιο.

    ICECAP

    Οι εργασίες πλέον σταματούν για το καλοκαίρι στην παραλιακή οδό, τα μαγαζιά που απασχολούν και δεκάδες εργαζόμενους έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν κανονικά και οι πατρινοί ένα κοντινό μέρος δίπλα στην θάλασσα για αναψυχή.

    Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο και μετά οι εργασίες θα πρέπει να τρέξουν αφού το έργο είναι απαραίτητο για την περιοχή, θα λυτρώσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από τους βόθρους και θα δώσει μακροπρόθεσμα έναν άλλο αέρα στην επισκεψιμότητα και στην τουριστική δυναμική των Βραχνείκων.

    Οπότε το έργο και η χρηματοδότηση του δεν θα πρέπει με τίποτα να χαθεί. Θυμίζουμε ότι είναι ΕΣΠΑ και η προθεσμία του λήγει στο τέλος του ’23, ενώ βάση χρονοδιαγράμματος στη σύμβαση που είχε υπογραφεί θα έπρεπε να είχε παραδοθεί από τον Απρίλιο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από την καταγγελλόμενη ληστεία με το ψαλίδι…

    “Γνώριμοι” των Αρχών Ασφαλείας της Πάτρας, είναι οι “πρωταγωνιστές”...

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε ένα νέο μαχητικό: Έρχονται τα F-55 και αναβάθμιση στα F-22

    Το νέο μαχητικό αεροσκάφος θα διαθέτει δύο κινητήρες Την αποκάλυψη...

    ΦΠΑ: Τι εξετάζεται για το όριο απαλλαγής των μικρών επιχειρήσεων

    Την αναπροσαρμογή του υφιστάμενου ορίου των 10.000 ευρώ σε υψηλότερα...