Εξώδικο Γεωργιάδη στον Τσίπρα για συκοφαντία

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεση του να στείλει εξώδικο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για συκοφαντία εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το περιστατικό, στο οποίο ιδιοκτήτης επιχείρησης που επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, φαίνεται σε βίντεο να συστήνει στους υπαλλήλους του να ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ.Τσίπρα γιατί σε δηλώσεις του, τον κατηγόρησε για απευθείας αναθέσεις στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

    «Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το ‘πε χθες και σε μια ομιλία, το ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιουδήποτε δουλειές, σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρεία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση.

    «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όταν το ChatGpt παρομοιάζει λαϊκούς τραγουδιστές με μέταλ μπάντες – Ο Διονυσίου σαν Black Sabbath και ο Καζαντζίδης, Led Zeppelin

    «Μονοπάτια» και παράλληλα συμπάντα που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε,...

    Χρήστος Μπούρας: Από τους 20.000 υπό διαγραφή φοιτητές, μόλις 850 ζητούν επανεγγραφή

    «Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι περίπου σε 10...

    Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

    Σε έναν αγαπημένο της προορισμό, το Μπαλί, ταξίδεψε και...