Καβγάς μεγατόνων on air Γαϊτάνη και Αντώναρου: «Ντρέπομαι να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα»

    Ημερομηνία:

    Δεν πήγε και τόσο καλά η τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Γαϊτάνη σε κοινό στούντιο με τον Ευάγγελο Αντώναρο, καθώς κατέληξε σε έναν καβγά μεγατόνων στον τηλεοπτικό αέρα.

    Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του υποψηφίου με τη ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη, και του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψηφιακή κάρτα.

    Φλίγκος

    Η συζήτηση μεταξύ του Τάσου Γαϊτάνη και του Ευάγγελου Αντώναρου δεν άργησε να παρεκτραπεί, με τους υποψήφιους βουλευτές να εξαπολύουν λεκτικά «πυρά». «Πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», ρώτησε ο κ. Αντώναρος τον κ. Γαϊτάνη και ξέσπασε ο καβγάς.

    GLEARNET

    «Μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει», απάντησε ο Τάσος Γαϊτάνης, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανταπαντά ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

    «Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Τάσος Γαϊτάνης.

    Η ένταση και τα «πυρά» συνεχίστηκαν, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανεβάζει τους τόνους, καθώς ο Τάσος Γαϊτάνης είπε «ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του». Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...