Πάτρα: Ο καιρός έβαλε «στοπ» στα δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ιθάκη

    Ημερομηνία:

    Λόγω των καιρικών φαινομένων και σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Θυελλωδών Ανέμων δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια στις γραμμές Πάτρα – Κεφαλονιά – Ιθάκη και Κυλλήνη -Ζάκυνθος.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

    Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Θυελλωδών Ανέμων της Ε.Μ.Υ (02/05/2023 10:00 UTC) δεν θα πραγματοποιηθούν τα σημερινά δρομολόγια από Πάτρα προς Σάμη και Ιθάκη στη 13:00, από Ιθάκη προς Σάμη στις 17:15 Kυλλήνη προς Πόρος στις 17:00 και 21:30, Πόρος προς Κυλλήνη στις 19:15, από Ζάκυνθος προς Κυλλήνη 19:00, από Κυλλήνη προς Ζάκυνθος στις 17:00 και 21:00.
    Επίσης την Τετάρτη 03/05/2023 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Σάμη προς Ιθάκη στις 07:05 και από Ιθάκη – Σάμη προς Πάτρα στις 07:40.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανεύκολη συνταγή για νόστιμες κοτομπουκιές – Ένα πιάτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

    Αυτή η συνταγή για ψητές κοτομπουκιές, μαριναρισμένες σε γιαούρτι, λεμόνι, σκόρδο...

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά στις Οινιάδες

    Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Οινιάδες,...

    16χρονος και 20χρονος έβαλαν φωτιά σε ανήλικο – Tον περιέλουσαν με αντισηπτικό

    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 16χρονος παραλίγο να...