Στο… φουλ οι «μηχανές» της τοπικής ΝΔ ενόψει της καθόδου Μητσοτάκη στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ αναφέρει: Την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Μαΐου, η Αχαΐα υποδέχεται τον  Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα μιλήσει στις 7μ.μ., στο γήπεδο της ΕΑΠ Πατρών, με τα τοπικά κομματικά στελέχη να «οργώνουν» το νομό προκειμένου να προετοιμάσουν μία υποδοχή αντάξια του ηγέτη της μεγάλης ιστορικής και φιλελεύθερης παράταξης.

    Από αυτή την κινητοποίηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, που εργάζονται πυρετωδώς ώστε η 5η Μαΐου να αποτελέσει τον «προάγγελο» της μεγάλης νίκης στις επικείμενες εκλογές, οπότε και ο ελληνικός λαός θα δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία νέα τετραετία.

    Οι συσκέψεις μεταξύ των στελεχών και εθελοντών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, όπως και οι επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Αιγιαλείας, καθώς στόχος των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι να μεταφερθεί παντού το μήνυμα νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    Παράλληλα, ετοιμάζεται και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Αίγιο, το οποίο θα βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως, απέναντι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.

    Μάλιστα, ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έχουν προγραμματιστεί να τελεσθούν το απόγευμα (7.30μ.μ.) του Σαββάτου, 13 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αίγιο, που θα περιλαμβάνει και την παρουσίαση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στην Αχαΐα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρήτη: Νοικιάζουν κρεβάτι μέσα στις… ελιές από 106 έως 126 ευρώ το βράδυ

    Στις Μοίρες Κρήτης, έστησαν ένα κρεβάτι μέσα σε έναν...

    ΠΑΤΡΑ – Γερωκοστοπούλου: Από πεζόδρομος… έγινε «χωματερή»! Πετούν σκουπίδια… όπου να ‘ναι

    Ο πεζόδρομος της Γερωκοστοπούλου, ένας από τους πιο κεντρικούς...

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος ΚΟΚ: Το όριο των 30km/h είναι σωτηρία

    Οι θεμελιώδεις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Gypsy soul

    Για τις ανάγκες μιας ακόμη επαγγελματικής φωτογράφισης πόζαρε η...