ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας: Στο… φουλ οι «μηχανές» της τοπικής ΝΔ ενόψει της καθόδου Μητσοτάκη στην Αχαΐα!

    Ημερομηνία:

    Την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Μαΐου, η Αχαΐα υποδέχεται τον  Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα μιλήσει στις 7μ.μ., στο γήπεδο της ΕΑΠ Πατρών, με τα τοπικά κομματικά στελέχη να «οργώνουν» το νομό προκειμένου να προετοιμάσουν μία υποδοχή αντάξια του ηγέτη της μεγάλης ιστορικής και φιλελεύθερης παράταξης.

    Από αυτή την κινητοποίηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, που εργάζονται πυρετωδώς ώστε η 5η Μαΐου να αποτελέσει τον «προάγγελο» της μεγάλης νίκης στις επικείμενες εκλογές, οπότε και ο ελληνικός λαός θα δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία νέα τετραετία.

    Οι συσκέψεις μεταξύ των στελεχών και εθελοντών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, όπως και οι επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Αιγιαλείας, καθώς στόχος των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι να μεταφερθεί παντού το μήνυμα νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    Παράλληλα, ετοιμάζεται και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Αίγιο, το οποίο θα βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως, απέναντι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.

    Μάλιστα, ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έχουν προγραμματιστεί να τελεσθούν το απόγευμα (7.30μ.μ.) του Σαββάτου, 13 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αίγιο, που θα περιλαμβάνει και την παρουσίαση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στην Αχαΐα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο φιλόξενο Airbnb της Ελλάδας το βρήκαμε στην Πάτρα

    Το Πατρινό Καρναβάλι είναι γνωστό για το κέφι, τους χιλιάδες καρναβαλιστές...

    Πάτρα: Κέρδισε τη μάχη ζωής το βρέφος που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου...

    Στο εδώλιο για ψευδορκία ο άντρας που κατέθεσε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου το αυτοκίνητο του Παντελίδη

    Για ακόμη μία φορά βρίσκονται σήμερα στις δικαστικές αίθουσες...