ΠΑΤΡΑ: Είχε κορονοϊό και … απέκτησε νόσο καβασάκι; Θρίλερ με παιδί 10 ετών

    Ημερομηνία:

    Ο ανήλικος είχε διαγωνστεί με κορωνοϊό πριν μερικές ημέρες – Πρόβλημα στους πνεύμονες ήταν η αίτια να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ρίου

    Τα «δόντια» του σε όλες τις ηλικίες εξακολουθει να δείχνει ο κορωνοϊός, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα παιδιά που πάνε ακόμα και στο δημοτικό, αναγκάζονται να νοσηλευτούν για να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη, που έχει αναστατώσει ολόκληρο τον κόσμο.

    Μετά το 10χρονο από την Αιτωλοακαρνανία που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, ένα παιδί ίδιας περίπου ηλικίας, με καταγωγή από την Ηλεία, βρίσκεται νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε κλινική αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ), με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

    Ο ανήλικος πριν από μερικές ημέρες νόσησε από κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να είναι ήπια αρχικά. Ωστόσο, όταν φάνηκε να ξεπερνά την Covid, εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για το πρώτο κρούσμα της νόσου Καβασάκι στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής, το παιδί δεν έχει χρειαστεί διασωλήνωση. Μάλιστα οι γιατροί δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...