Σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Κολωνία: Αμαξοστοιχία Intercity παρέσυρε δύο εργάτες στις γραμμές

    Ημερομηνία:

    Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην Κολωνία, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας. Επιβατικό τρένο υπεραστικών δρομολογίων Intercity (IC) πιστεύεται ότι χτύπησε ομάδα εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία.

    Η τοπική εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger ανέφερε ότι οι εργάτες χτυπήθηκαν από τρένο υψηλής ταχύτητας τη στιγμή που διέσχιζαν τις γραμμές κοντά στην πόλη Hürth.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί είναι οι τραυματίες, αν και η αστυνομία δεν έχει δώσει για την ώρα ακριβή απολογισμό των θυμάτων.

    Σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρέλαβαν τους τραυματίες. Προσφέρθηκε επίσης φροντίδα στους επιβάτες του τρένου στους οποίους δεν επετράπη να φύγουν από το τρένο, σύμφωνα με το Kölner Stadt-Anzeiger.

    Η τοπική εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι εκτός από τη μεγάλη αστυνομική δύναμη, δέκα ασθενοφόρα, τέσσερις γιατροί έκτακτης ανάγκης και 35 μέλη του πυροσβεστικού σώματος βρέθηκαν επίσης στο σημείο.

    Η γραμμή μεταξύ του σταθμού Hürth-Kalscheuren και της πόλης Brühl έχει κλείσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Incirrina: Η μελαγχολία των συνθεσάιζερ συναντά την ποίηση των λέξεων

    Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου (avopolis) Υπάρχουν καλλιτέχνες που, όταν τους...

    Στους πυρόπληκτους τα έσοδα της συναυλίας της Μητρόπολης Πατρών

    Στην ανακούφιση των πυρόπληκτων πολιτών θα διατεθούν φέτος τα...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2026! Ηδη έχουν ολοκληρωθεί 3 άρματα

    Μπορεί τον μήνα Αύγουστο το Καρναβαλικό Συνεργείο να μην...