Ανήλικος “έγδυσε” 12χρονες μέσω εφαρμογής και τις διέσυρε στα social media

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη την Τρίτη 2 Μαΐου, στην περιοχή του Ασπροπύργου, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 15χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας ευπρεπείας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος αφού υπέκλεψε τις φωτογραφίες δύο 12χρονων κοριτσιών από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τις επεξεργάστηκε, μέσω ειδικού προγράμματος, ώστε να φαίνονται γυμνές οι ανήλικες.

    Αμέσως μετά ο 15χρονος απέστειλε τις επεξεργασμένες φωτογραφίες σε τουλάχιστον τρεις συμμαθητές του, κατά την διάρκεια κοινής συνομιλίας τους, μέσω της ίδιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Πρωτοχρονιά 2025

    Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων υποδέχεται το νέο έτος με...

    10ο Bazaar Βιβλίου στη Λέσχη Αναιρέσεις | 10–17 Δεκεμβρίου

    Η Λέσχη Αναιρέσεις διοργανώνει για 10η χρονιά το καθιερωμένο...

    Χωρίς τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 33χρονου Αλέξη: Το τελευταίο σημάδι ζωής στον πατέρα του, «μου είπε πως δεν είναι καλά»

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου...

    Νίκος Νικολόπουλος! Μία συνέντευξη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα σκάνδαλα… που θα συζητηθεί

    Ερώτηση : Κύριε Νικολόπουλε, πάμε κατευθείαν στο θέμα που...