Σήμερα Σάββατο θα τελεστεί το μνημόσυνο του πανεπιστημιακού Γεώργιου Σταυρόπουλου

    Ημερομηνία:

    Το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Σταυρόπουλου, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, θα τελεσθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 08:30 π.μ. στον Ιερό Πανεπιστημιακό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

    Φλίγκος

    Ο Γ. Σταυρόπουλος υπήρξε μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος σχεδόν από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το οποίο υπηρέτησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του, το 2008. Η συμβολή του στην ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και διοικητικού έργου ήταν ανεκτίμητη. Διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Οργανικής Χημείας, Βιοχημείας και Φυσικών Προϊόντων (1995-1997) και Πρόεδρος του Τμήματος (1999-2000). Επί πλέον συμμετείχε σε πολλές επιτροπές του Τμήματος.

    ICECAP

    Ο Γ. Σταυρόπουλος έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του και στο Πανεπιστήμιο, διατελώντας μέλος πολλών Επιτροπών, συμβάλλοντας στην οργάνωση του Τμήματος Εκδόσεων ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοστολόγησης Συγγραμμάτων (1995-2000) και μέλος της Επιτροπής Εκδόσεων (1995-2003), και επί πλέον ως Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού (2000-2003) και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Πανεπιστημίου και ως Αντιπρύτανης Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Υποθέσεων (2003-2006) και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εν γένει ομαλή λειτουργία της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πιερρακάκης: Έως το καλοκαίρι έρχεται το νομοσχέδιο για τη δημόσια περιουσία για να πέσουν ακίνητα στην αγορά

    Νομοσχέδιο για την δημόσια περιουσία, από κοινωφελή ιδρύματα ή σχολάζουσες...

    Τα δέντρα που χάνονται – Ασθένειες καταστρέφουν το ελληνικό οικοσύστημα

    Πεύκα, έλατα και πλατάνια κινδυνεύουν με αφανισμό στη χώρα...

    Πυξίδα για την επόμενη ημέρα αναζητεί ο Τσίπρας

    Ανάμεσα στις κεντροαριστερές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, στη σειρά των...