ΠΑΤΡΑ: Ποιον κωδικό στέλνουμε για τις σημερινές μας αγορές στα καταστήματα

Ημερομηνία:

Aπό τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, θα είναι ανοικτά τα εποχικά καταστήματα χριστουγεννιάτικων ειδών και η πώλησή τους θα επιτρέπεται από τα σούπερ μάρκετ.

PHILOXENIA

Στο ερώτημα, μάλιστα, ποιο sms στο 13033 θα στέλνουν από τη Δευτέρα όσοι θέλουν να επισκεφθούν τα εποχικά καταστήματα, η απάντηση είναι ο κωδικός 2.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ.

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ταμειακές μηχανές και POS έχουν πλέον...

Champions League – Opta: Οι πιθανότητες, τα φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν και η ΑΕΚ

Ο υπερυπολογιστής της -βρετανικής εταιρείας αναλύσεων-Opta δημοσίευσε (4/9) τις πρώτες του...

Σχολεία: Οι παιδίατροι καλούν τους γονείς να βάλουν την υγεία των παιδιών σε προτεραιότητα

Με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών...