ΣΥΡΙΖΑ: επιτέθηκαν και έκαψαν εκλογικό περίπτερο στη Νίκαια

    Ημερομηνία:

    Σε προβοκατόρικες ενέργειες που εκδηλώθηκαν κατά εκλογικών περιπτέρων του, αναφέρεται με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ζητά την άμεση καταδίκη από όλα τα κόμματα.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: “Χθες το βράδυ άγνωστοι επιτέθηκαν και έκαψαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νεάπολη της Νίκαιας. Πριν λίγες μέρες στην Κόρινθο τοποθέτησαν κρεμάλες στο εκλογικό μας κέντρο.

    Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν. Δεν τα κατάφεραν ούτε στις πιο δύσκολες εποχές. Δεν θα τα καταφέρουν ούτε τώρα».

    Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη από όλα τα κόμματα απέναντι σε αυτές τις φασιστικές ενέργειες”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    ΣΥΡΙΖΑ - Βανδαλισμοί - εκλογικά περίπτερα

    ΣΥΡΙΖΑ - Βανδαλισμοί - εκλογικά περίπτερα

    ΣΥΡΙΖΑ - Βανδαλισμοί - εκλογικά περίπτερα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος

    Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 28 Ιουνίου...

    ΠΑΤΡΑ: Οι φωτιές στον καταυλισμό ρομά… και ο Χρυσοχοϊδης

    Ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει προ ημερών πώς...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ: Ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ και αθλητής του ράγκμπι που έπιασε τα 18.000 μόρια!

    Είναι ο Γιώργος Νικολίτσης μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Πατρών...