Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους, Ακυλίνας

    Ημερομηνία:

    Την 7 μηνών κόρη τους βάφτισαν το Σάββατο 6/5 ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ σε μια εντυπωσιακή τελετή.

    Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

    Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

    Σήμερα, Κυριακής 7/5 ο Άκης Πετρετζίκης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    «7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας… Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άκης Πετρετζίκης.

     

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθελοντές της Χαλανδρίτσας τιμήθηκαν στην στη Βουλή

    Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας...

    Επίσκεψητου Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδαςστα Τριπόταμα

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο...

    Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος

    Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Σαρλερουά, το δεύτερο μεγαλύτερο...

    ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίσθησαν δύο από την σπείρα με ναρκωτικά και βία

    Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν...