ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Δημοσκόπηση “μαϊμού” βγάζει τελευταίο τον Κατσιφάρα, “τρώει” Πελετίδη… και δεν “ξέρει” ποιος είναι ο Ψωμάς!

    Ημερομηνία:

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή

    “Μαϊμού” χαρακτηρίζουν στελέχη της δημοτικής αρχής Πελετίδη αλλά και του Πέτρου Ψωμά την δημοσκόπηση που χθες είδε το φως της δημοσιότητας από ιστοσελίδα και η οποία χωρίς αναφέρει τα στοιχεία της “ταυτότητάς” της, όπως ο νόμος ορίζει δημοσιοποιεί “πρόθεση ψήφου”! Και ενώ η δημοσκόπηση της DATA C που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ανεβάζει την δημοτικότητα Πελετίδη στο 53% με δεύτερο τον Απόστολο Κατσιφάρα και τρίτο τον Πέτρο Ψωμά, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr φέρνει τον Πελετίδη στο… 29%, δεν συμπεριλαμβάνει καθόλου στην μέτρηση τον Πέτρο Ψωμά, ενώ φέρνει τον Κατσιφάρα μόλις στο 11% πολύ κάτω και από τον Βασίλη Αϊβαλή και τον Κώστα Σβόλη.

    Μάλιστα στην ανάλυση δηλώνεται ότι ο Πελετίδης… δυσκολεύεται με τον Βασίλη Αϊβαλή και ότι επειδή υπάρχει ένα 15% αναποφάσιστων το αποτέλεσμα μοιάζει… ανοιχτό στον β γύρο.

    Και ενώ στην έγκυρη μέτρηση της DATA o Πελετίδης έχει θετικές γνώμες στο 53%, σε αυτήν την μέτρηση το ποσοστό του πέφτει στο 25%.

    Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου της μέτρησης ο Πελετίδης παίρνει 29% ο Αϊβαλής 22, ο Σβόλης 19 και ο Κατσιφάρας που ακόμη δεν έχει δηλώσει υποψηφιότητα… μόλις 11! Ο Πέτρος Ψωμάς που καταγράφει ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις… δεν εμφανίζεται πουθενά! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως θα προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία.

    Πρόθεση ψήφου στον Δήμο Πατρέων

    ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Δημοσκόπηση "μαϊμού" βγάζει τελευταίο τον Κατσιφάρα, "τρώει" Πελετίδη... και δεν "ξέρει" ποιος είναι ο Ψωμάς!

    ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Δημοσκόπηση "μαϊμού" βγάζει τελευταίο τον Κατσιφάρα, "τρώει" Πελετίδη... και δεν "ξέρει" ποιος είναι ο Ψωμάς!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέλι και γιαούρτι: Το απροσδόκητο όφελος για το έντερο, που ανακάλυψε νέα μελέτη

    Εάν απολαμβάνετε ένα μπολ με γιαούρτι για πρωϊνό, η προσθήκη μιας κουταλιάς μέλι,...

    12 τρόφιμα φουλ σε βιταμίνη D

    Πέρα από τις βιταμίνες σε χάπια και τα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε...

    Η βιταμίνη που διώχνει την κακή διάθεση και δίνει ενέργεια

    Η έλλειψη ενέργειας συχνά οδηγεί σε κακή διάθεση, ενώ...

    Κάμαλα Χάρις: Ζητά από τον Τραμπ να γίνει όλο το ντιμπέιτ με ανοιχτά μικρόφωνα

    Η Κάμαλα Χάρις η διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου στις εκλογές του...
    Best Shop