Εξιτήριο για την 5χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία

    Ημερομηνία:

    Εξιτήριο πήρε από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας, η 5χρονη που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έπαιζε με άλλα παιδιά σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας.
    Το κοριτσάκι έμεινε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ εξετάστηκε και από νευροχειρουργούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Φέρει τραύμα στο πρόσωπο, που προκλήθηκε όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε μικρό τοιχίο στον περίγυρο της παιδικής χαράς στο οποίο προεξείχε ένα σίδερο.

    Όπως δήλωσε η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, η 5χρονη πήρε το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της. Η υπόθεση έχει ανοίξει ξανά την συζήτηση για την ασφάλεια των κοινόχρηστων χώρων και ειδικά αυτών στους οποίους υπάρχουν παιδιά. Η παιδική χαρά που έγινε το ατύχημα έχει σφραγιστεί.

    Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος τόνισε ότι η παιδική χαρά όπου συνέβη το ατύχημα θα κλείσει προληπτικά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, προσθέτοντας πως θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γέμισε «Μπραντ Πιτ» η Ύδρα: Όσα είπε ο σωσίας του

    Όχι ένας, ούτε δύο αλλά τρεις σωσίες του Μπραντ Πιτ βρίσκονται...

    Μετά τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, ο διάδοχος Γουίλιαμ ίσως είναι το επόμενο μεγάλο πρόβλημα της βασιλικής οικογένειας

    Στη δίνη ενός προαναγγελθέντος σκανδάλου βρίσκεται εδώ και λίγα...

    Grand Hotel – spoiler: O Νικόλας νεκρός, η Ελένη επιστρέφει

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1,...

    «Ψάρεμα», «ψωμιά», «αφρός», «κουβάς»: Το εσωτερικό λεξιλόγιο του κυκλώματος ναρκωτικών στη Ρόδο – Η ανώνυμη καταγγελία το 2025

    Η υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στη Ρόδο, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση το...