ΠΑΤΡΑ: Κλειστό γήπεδο ή προπονητήριο- Τι εξετάζει η δημοτική αρχή για τμήμα του ΑΣΟ, μετά την τροποποίηση του σχεδίου

    Ημερομηνία:

    Η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού εξετάζει, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, τη δυνατότητα της κατασκευής Κλειστού Γηπέδου ή έστω Προπονητηρίου Αθλοπαιδιών στον ΑΣΟ και συγκεκριμένα στο βορειοδυτικό τμήμα του εγκάρσιου άξονα του κτιρίου από την πρώτη στιγμή που εγκρίθηκε η πρόταση για τροποποίηση του σχεδίου και δεν προβλέπονται πλέον οι ενδιάμεσες κολώνες, οι οποίες ήταν απαγορευτικές.
    Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη επίκειται συνάντηση στο χώρο με τον εργολάβο, τον Διευθυντή Αρχιτεκτονικού έργου και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου, στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Τάκης Πετρόπουλος, για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και κυρίως το μέγιστο δυνατό ύψος του συγκεκριμένου τμήματος του κτιρίου, που είναι καθοριστικός παράγοντας για την κατασκευή κλειστού γηπέδου ή προπονητηρίου Αθλοπαιδιών.
    Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής: «Για όλα αυτά ο φορέας της περιοχής και προσωπικά ο Πρόεδρος του κ. Ιωάννης Καραβανίδης είναι ενημερωμένοι λεπτομερώς κι έγκαιρα από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, η δε φερόμενη δήλωση του Προέδρου: «Στην πρώτη όχληση που κάναμε προς τη Δημοτική Αρχή, η απάντηση που λάβαμε είναι ότι δεν προβλέπεται στον σχεδιασμό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο», είναι απολύτως αναληθής και παρελκυστική.
    Όντως δεν προβλεπόταν αρχικά λόγω των κολώνων, αλλά αφού απαλείφθηκε αυτός ο απαγορευτικός παράγοντας εξετάζεται πλέον υπεύθυνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου η δυνατότητα και από άλλες τυχόν πλευρές όπως τεχνική, πολεοδομική, περιβαλλοντική κ.ο.κ. και αν πληρούνται όλοι οι απαιτούμενοι όροι είναι ειλημμένη απόφαση να γίνει.
    Με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι το εν λόγω κλειστό γήπεδο, εκτός των αναγκών της τοπικής ομάδας, θα εξυπηρετεί κυρίως τις ανάγκες του Βόλεϊ μαζί με τα κλειστά προπονητήρια των Σχολικών Συγκροτημάτων Λάγγουρα, Μαρούδα και Παραλίας (10ο ΓΕΛ), τα οποία έχουν ανακατασκευαστεί και έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί ειδικό ελαστικομερές δάπεδο».

    ICECAP

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...

    Oi 7+1 κινήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει την μεσαία τάξη

    Μπορεί σήμερα όλοι να χαίρονται την μέρα με την...