Έγινε η κηδεία του Γιάννη Ρώτα: Τα οικονομικά προβλήματα και η σχέση με τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη

    Ημερομηνία:

    Στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού, Γιάννη Ρώτα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδερφό του Στάθη Ψάλτη, που τα τελευταία χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

    Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Ρώτας ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μετά και την έξωση που του είχαν κάνει από το σπίτι του.

    Στην κηδεία παρευρέθηκε και η κόρη του Στάθη Ψάλτη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον θείο της.

    “Θα θυμάμαι την παιδική του ψυχή, ήταν πολύ καλός ο θείος μου. Δυστυχώς έφυγε. Από την οικογένειά μας μόνο εγώ έμεινα. Δεν είχε παιδιά, μόνο εμένα. Με είχε σαν παιδί του. Είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου και κατέπεσε γρήγορα από την στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου. Είχε επηρεαστεί γενικά από την απώλεια του πατέρα μου, γιατί ήταν πολύ αγαπημένοι. Ο ένας στήριζε τον άλλον”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρια Ψάλτη.

    Στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού μίλησε και ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος μίλησε για το ταλέντο του Γιάννη Ρώτα αλλά και τις λάθος επιλογές του.

    “Η οικογένειά τους με αγαπούσε πολύ. Με αγαπούσε πολύ η μάνα του Στάθη. Με είχε για τρίτο παιδί της, όπως έλεγε. Ο Γιάννης όμως δεν ακολούθησε καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Δεν έβγαλε τη σύνταξη, δεν μάζευε τα ένσημά του, ήταν αμελής πολύ σε αυτά και ευτυχώς το σωματείο πράγματι τον έβαλε στο Γηροκομείο Αθηνών” δήλωσε αρχικά.

    “Όταν έφυγε ο Στάθης, ο Γιάννης έμεινε χωρίς δουλειά. Ο Γιάννης όταν βγήκε θεωρήθηκε μέγα ταλέντο. Όμως στην πορεία της ζωής του δεν έκανε αυτό που φανταζόταν και μάλιστα θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο που κατέβασε level για να παίζει στις κωμωδίες με τον αδερφό του. Ο Στάθης τον ήθελε πάντα κοντά του” πρόσθεσε.

     

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμφιλοχία: Η βαρκαρόλα θα γεμίσει χρώματα και μελωδίες την παραλία στις 4 Αυγούστου

    Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Πανακαρνάνεια 2024»,...

    ΑΠΕ: Στα αζήτητα τεράστιες ποσότητες πράσινης ενέργειας – Από 5 έως 6 γιγαβάτ θα περικοπούν το φθινόπωρο

    Ηχηρό καμπανάκι για το επίπεδο περικοπών ενέργειας από φωτοβολταϊκά...

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια – Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, τον προκριματικό...