Κρυφές κάμερες σε παράνομο οίκο ανοχής κατέγραφαν τους πελάτες

    Ημερομηνία:

    Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας εντόπισαν στην περιοχή της Τούμπας διαμέρισμα που λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής.

    Συνελήφθη ως υπεύθυνη του χώρου 58χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας καθώς και σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε μισθώσει το εν λόγω διαμέρισμα, σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση του Νόμου για την προστασία προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν να εργάζονται ως εκδιδόμενες δύο ημεδαπές ηλικίας 40 και 43 ετών, που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρημάτων, τα οποία παραλάμβανε η υπεύθυνη, αποδίδοντας μέρος τους στις εκδιδόμενες.

    Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • Χρηματικό ποσό 270 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα,
    • Ιδιόχειρες σημειώσεις και
    • Σύστημα βιντεοσκόπησης, εγκατεστημένο στο χώρο υποδοχής.

    Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φίλιππος Τσαγκρίδης – Κάθριν Εμπειρίκος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

    Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Τσαγκρίδης και η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας,...

    Ηλεκτρικά πατίνια: Ήρθε το «τέρας» με τιμή 25.000 ευρώ και επιδόσεις supercar

    Το ταχύτερο ηλεκτρικό πατίνι στον κόσμο παρουσίασε η βρετανική εταιρεία Bo, με την ταχύτητα...

    Έδωσαν νέα δάνεια προς επιχειρήσεις 6,9 δισ. ευρώ σε πέντε μήνες

    Τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι τα «νέα...