Ηλίας Ψινάκης: Η ατάκα που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή

    Ημερομηνία:

    «Κάγκελο» άφησε ο Ηλίας Ψινάκης τη Δέσποινα Βανδή, όταν κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, έκανε μία αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή το Euro του 2004.

    «Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, απευθύνοντας τον λόγο στη Δέσποινα Βανδή.

    «Η Εθνική, παιδί μου», του απάντησε η τραγουδίστρια μουδιασμένη.

    Φλίγκος

    «Η Εθνική με το Euro. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Πάτρα: Η Δημοτική αρχή σε σχολεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής...

    Πάτρα: Smart παρέσυρε 15χρονο ποδηλάτη! Πανικός στην Ακτή Δυμαίων – φωτό

    Πανικός το μεσημέρι στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος...

    Σε διεθνή έκθεση στο Αμβούργο για την κρουαζιέρα, Σακελλαρόπουλος και Κουνάβης – φωτό

    Σε έκθεση κρουαζιέρας στο Αμβούργο (τη μεγαλύτερη έκθεση στην...