ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αλλοι δύο νεκροί από κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Πέθανε χθες στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, μια ακόμη ηλικιωμένη, από επιπλοκές της νόσου. Η 84χρονη είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση στην υγεία της και χθες Κυριακή, άφησε την τελευταία της πνοή.

    Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα στο Αγρίνιο.

    Χθες το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ένας ακόμη ηλικιωμένος, στην κλινική Covid του νοσοκομείου.  Ο άτυχος άνδρας από το Αγρίνιο νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου.

    Σημειώνεται πως στην κλινική covid του νοσοκομείου νοσηλεύονται περίπου 24 ασθενείς ενώ και η ΜΕΘ-covid είναι γεμάτη με πέντε ασθενείς.

    Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως τα νέα κρούσματα φτάνουν τα 904, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 101. Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, οι διασωληνωμένοι είναι 600.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Brad Pitt και Ines de Ramon: Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή τους στην Ύδρα

    ι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Brad Pitt και της Ines de Ramon από...

    Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα μου απαγορεύσει το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να πάω στο νοσοκομείο

    Στα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2026...

    Μητέρα στην Κυψέλη κατήγγειλε κακοποίηση της ανήλικης ΑμεΑ κόρη της από άνδρα που τη βοηθούσε στα ψώνια

    Σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης ΑμεΑ στην Κυψέλη εξετάζουν οι Αρχές, έπειτα...