Κώστας Καραμανλής: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη κάτω από το γραφείο του

    Ημερομηνία:

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι στις Σέρρες μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών. Έφτασαν νωρίς το πρωί στην πόλη με ένα λεωφορείο και κατευθυνθήκαν στον πεζόδρομο κάτω από το γραφείο του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή Κώστα Αχ. Καραμανλή κρατώντας πανό με την φωτογραφία από τον τόπο του δυστυχήματος όπου επάνω αναγράφονταν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ».

    Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και πολίτες των Σερρών, εκπρόσωποι σωματείων και κοινωνικών φορέων, καθώς και μέλη κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

    GLEARNET

    Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το βιβλίο της Αθηνάς Φιλίππου την Τρίτη στο Πολύεδρο

    To βιβλίο με τίτλο «Ο Νόμος έχει τη δική του Ιστορία....

    Πάτρα: Από τις 184 γυναίκες, οι 32 σε περαιτέρω έλεγχο!

    Από τις 184 γυναίκες που εξετάστηκαν δωρεάν, οι 32...

    Πάτρα: Ο “αέρας” επιστρέφει: Η σιωπηρή επανάσταση στις εμπορικές μισθώσεις

    -Η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή αγορά με τους υψηλότερους...

    Το Καστέλι απογειώνει τον τουρισμό στην Κρήτη

    Το 2025 και παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα χωρητικότητας, δεδομένου ότι έχουν...