Ο… κορυφαίος Τούρκος ψηφοφόρος: Πήγε στην κάλπη με άλογο και ντυμένος καουμπόι – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ο Faruk Ceren, ένας εκπαιδευτής αλόγων στην περιοχή Μπουρνόβα της Σμύρνης, πήγε να ψηφίσει πάνω σε ένα μαύρο άλογο και φορώντας στολή καουμπόι.

    Η 47χρονος Τούρκος πήγε καβάλα στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής για να ψηφίσει για τις τουρκικές εκλογές, έδεσε το άλογό του σε ένα δέντρο στον κήπο του σχολείου και έριξε με στιλ την ψήφο του.

     

    Αρκετά παιδιά που βρέθηκαν με τους γονείς τους στο εκλογικό τμήμα είχαν την ευκαιρία να καβαλήσουν το άλογο του Φαρούκ, ο οποίος δήλωσε πως προσήλθε στις κάλπες με το άλογό του για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της δημοκρατίας και της ψήφου.

    «Διανύουμε μια τεταμένη περίοδο. Για να εκτονώσω αυτή την ένταση, προτίμησα το άλογό μου αντί για το όχημα. Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι και οι αντιδράσεις των πολιτών ήταν θετικές. Θα επιστρέψω ξανά στο σπίτι με το άλογό μου», ανέφερε ο 47χρονος εκπαιδευτής.

    horse_turkey

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...

    Eρχονται αλλαγές στα στεγαστικά προγράμματα

    Στην επανεξέταση της στρατηγικής για τα στεγαστικά προγράμματα οδηγείται το...

    Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: Κατηγορίες για «απραξία» και απουσία παρεμβάσεων σε κρίσιμα ζητήματα

    Με ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού και...

    ΠΑΤΡΑ: Νέες εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου

    Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει: Οι μαθητές της πόλης...